A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Пенсійний фонд України інформує: наближаємо послуги до населення

Дата: 31.12.2020 09:02
Кількість переглядів: 452

Фото без описуВідділ обслуговування громадян № 10 (сервісний центр) ГУ ПФУ у Київській області постійно працює над підвищенням якості надання послуг мешканцям Кагарлицької та Ржищівської ОТГ. Значну увагу фахівці Фонду приділяють створенню найбільш комфортних умов для громадян та організації повномірного  інформаційного забезпечення незалежно від їхнього місця проживання чи перебування.

Наразі важливим кроком у справі наближення послуг до людей стало надання можливості отримувати консультації та вирішувати питання пенсійного забезпечення за місцем проживання. Зручною формою такого обслуговування є надання послуг на рівні територіальних громад.

Кожного дня громадяни Ржищівської ОТГ  мають можливість отримати послуги Фонду у місті Ржищеві. Для них повний робочий день головний спеціаліст Олена Кокодей (по вул. Соборній,48) надає кваліфіковані відповіді на запитання, що стосуються пенсійного забезпечення, приймає документи на призначення та перерахунки пенсій, видає довідки та проводить різні заходи і зустрічі.

Також 29 грудня 2020 року Олена Кокодей поспілкувалася з ржищівчанами за місцем проживання та надала консультації з питань нарахування та перерахунку пенсії і розповіла про новації в пенсійному забезпеченні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора