A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ОТРИМАВ КОМП'ЮТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ

Дата: 30.01.2021 22:02
Кількість переглядів: 419

Фото без опису28 січня Центр надання адміністративних послуг Ржищівського МВК отримав частину комп’ютерного обладнання від європейських партнерів програми «U-LEAD з Європою». Також доставлено обладнання і на віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП у Піях. Незабаром спеціалісти програми «U-LEAD з Європою» налаштують оргтехніку, і адміністратори ЦНАП зможуть працювати з новим обладнанням.

Поставка та налаштуваня комп'ютерної техніки — це останній етап співпраці з європейськми партнерами, які вже попередньо забезпечили ЦНАП сучасними меблями . Зі свого боку Ржищівська міська рада у повній мірі виконала свої зобов'язання у частині забезпечення Центру відповідним приміщенням та сучасним ремонтом, який було зроблено частково коштами місцевого бюджету і Фонду Руслана Кузьменка.

Центр надання адміністративних послуг вже активно працює та забезпечує якісне надання адміністративних послуг жителям Ржищівської територіальної громади — це спільне досягнення всіх, хто підтримав цей проєкт та докладав всіх зусиль для його втілення!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора