A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Кагарлицьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує

Дата: 01.02.2021 14:17
Кількість переглядів: 396

Фото без описуВідповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 9 грудня 2020 р. № 1236 продовжено карантин з 19 грудня 2020 р. до 28 лютого 2021 р. на території України. Не дивлячись на встановлені обмеження на всій території України, на території Кагарлицької територіальної громади, кожного дня зростає кількість хворих на  коронавірус.
Звертаємо Вашу увагу, що в період карантинних обмежень, суб’єкти господарювання повинні дотримуватися вимог профілактичних заходів протидії поширення коронавірусної хвороби COVID-19 при здійсненні господарської діяльності.

Кагарлицьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області під час моніторингових обстеженнях, в період з 25.01.2021 по 31.01.2021,  зафіксовано порушення карантинних обмежень суб’єктами господарювання, які здійснюють вид діяльності: заклад громадського харчування (кафе, бари, їдальні, кафетерії і т.п.).

Наголошуємо, що на період карантину до 28.02.2021 запроваджуються наступні обмежувальні протиепідемічні заходи, а саме забороняється:

1) діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій;

 2) робота після 23-ї та до 7-ї години, із забороною проведення розрахункових операцій після 22-ї години, суб'єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

3) розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані меншій, ніж 2 метри між місцями для сидіння за сусідніми столиками та більш як чотири особи за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років), за умови, що відвідувачі заходять до закладу і пересуваються по ньому з вдягненими засобами індивідуального захисту (крім часу сидіння за столом для приймання їжі та/або напоїв);

За порушення цих обмежень керівництво закладів громадського харчування будуть притягнені до відповідальності за ст. 44−3 КУпАП. Розмір штрафу для посадових осіб складатиме від 34 до 170 тисяч гривень.

Також, в своїй діяльності суб’єкти господарювання повинні дотримуватися вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.12.2020 № 57 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

 

Бережіть себе та своє здоров’я!

 

Кагарлицьке районне управління

Головного управління Держпродспоживслужби

в Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора