A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

STOP FAKE

Дата: 03.02.2021 09:14
Кількість переглядів: 282

Фото без описуАдміністрація Ржищівської міської лікарні повідомляє про те, що інформація, розміщена громадянином М.Смоляром «На вихідних отримати медичну допомогу можна лише в Обухові. Плануйте свої уїкенди з врахуванням цього факту» є некоректною та такою що не відповідає дійсності.

Всі медичні послуги в Ржищівській ОТГ продовжують надаватися без змін, а саме:

- будні дні послуги надаються лікарями центру ПМСД, медичними працівниками ФАП, амбулаторій, працівниками Ржищівської міської лікарні;

- у вихідні - черговими лікарями Ржищівської міської лікарні (прийом через травмпункт);

- також на території Ржищівської ОТГ цілодобово працює бригада екстреної медичної допомоги, яка в залежності від стану пацієнта визначає маршрут її транспортування у найближчий медичній заклад, де йому можуть надати профільну медичну допомогу.

Оголошення щодо діяльності медичних закладів уповноважені робити представники її адміністрації на підставі офіційно прийнятих рішень (підтверджених документально).

Гр. Смоляр не є ні представником медичних закладів, ні працівником органів місцевого самоврядування. У зв’язку з чим подібні дописи є некоректними та некомпетентними.

Адміністрація Ржищівськоі міської лікарі та Ржищівського центру ПМСД наполегливо просить гр.Смоляра не поширювати некоректну інформацію щодо діяльності закладів медицини. На сьогодні достатньо проблем в медицині, які потрібно вирішувати. А подібними діями ви дезінформуєте населення чим створюєте додаткові проблеми для медичного персонала.

з повагою,

Адміністрація КНП «Ржищівська міська лікарня», КНП « Ржищівський центр первинної медико-санітарної допомоги».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора