A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Інформація стосовно ситуації щодо аварійних дерев вздовж дороги Р-19 Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів від м. Ржищів в напрямку м. Київ

Дата: 11.02.2021 10:15
Кількість переглядів: 1186

Фото ілюстративне з сайту www.poglyad.tvШановні жителі Ржищівської громади!
Доводимо до вашого відома інформацію стосовно ситуації щодо аварійних дерев вздовж дороги Р-19 Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів від м. Ржищів в напрямку м. Київ, яка знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг України та обслуговується відповідними її підрядними організаціями.

Виконавчий комітет Ржищівської міської ради, розуміючи небезпеку, яку несуть аварійні дерева життю та здоров’ю громадян, а також майну громадян та/або юридичних осіб, вже неодноразово звертався до керівництва Служби автомобільних доріг з вимогою вжити невідкладних заходів щодо ліквідації аварійних дерев задля попередження нещасних випадків.

Подібна ситуація склалася і з дорогами в напрямку Піїв через Уляники, Ржищів - Півці та інших. На жаль, Служба автомобільних доріг не вжила ніяких заходів щодо ліквідації аварійних дерев.

При особистому спілкуванні з представником Служби автомобільних доріг, нас було попереджено, що дані роботи не належать до компетенції виконавчого комітету Ржищівської міської ради. Тож у разі проведення робіт по видаленню аварійних дерев в смузі відводу дороги, такі дії будуть вважатися неправомірними, і посадові особи, винні у проведенні цих робіт, понесуть відповідальність, встановлену законом. У зв’язку з цим Служба автомобільних доріг рекомендує спочатку пройти процедуру різноманітних погоджень на видалення цих дерев. Наразі дана робота триває. Сподіваємось на якнайшвидше вирішення даного питання. 

В додатках деякі з листів, надісланих виконавчим комітетом Ржищівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора