A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВИЇЗДНИЙ ПРИЙОМ: ГОЛОВА ОТГ КРІСТІНА ЧОРНЕНЬКА ВІДВІДАЛА СЕЛА

Дата: 18.02.2021 16:25
Кількість переглядів: 1410

Фото без опису16 лютого голова Ржищівської ОТГ Крістіна Чорненька відвідала з робочим візитом села Малий Букрин, Грушів та Пії. Жителі сіл прийшли на зустріч, щоб обговорити питання населених пунктів та свої особисті проблеми.

У Малому Букрині говорили про транспортне сполучення з центром громади, відсутність мобільного зв’язку, умов поховання іногородніх, стану доріг.

В Грушеві жителі запитували про те, як можна отримати інсулін, оформити субсидії, обговорювали проблему безпритульних тварин. Крістіна Іванівна разом зі старостою Тетяною Неробою відвідала Грушівський НВК, де привітала переможців шахово-шашкового турніру, присвяченого загиблим воїнам-інтернаціоналістам Андрію Мулявці, Борису Бондарю та загиблим воїнам АТО Юрію Гладченку та Василю Путаненку, який щороку проводиться у Ржищівській ОТГ на базі ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» . Далі Крістіна Іванівна обговорила поточні справи з педагогічним колективом та відвідала харчоблок, для якого нещодавно міська рада виділила кошти на придбання посуду та холодильників для організації харчування при закладі.

Наступна зустріч відбулася у селі Пії. На початку Крістіна Іванівна вручила нагороди переможцям шахово-шашкового турніру. На зустріч з головою зібралося найбільше людей, і всіх цікавило головне питання - будівництво школи. Крістіна Іванівна пояснила, що наразі будівництво чекає відновлення фінансування. На особистій зустрічі депутата Київської обласної ради Руслана Кузьменка з головою КОДА Василем Володіним, очільник Киівщини підтвердив, що обласна рада має намір продовжити фінансування проєкту. Також на зустрічі обговорили будівництво амбулаторії, пошук лікаря в село, впровадження проєкту «Офіцер громади».

Шановні жителі Ржищівської громади, нагадуємо, що прийом громадян очільницею громади відбувається щосереди та щоп’ятниці з 08:00 до 12:00 в приміщенні Ржищівської міської ради (м.Ржищів, вул.Соборна, 22), виїздні прийоми у селах - щомісяця, точний день та часи прийому у вашому селі уточнюйте у старости.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора