A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ТРАГЕДІЯ У СТАЙКАХ: ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ДО СМЕРТІ ПОБИВ СВОЮ МАТІР

Дата: 18.02.2021 16:28
Кількість переглядів: 1380

Фото без описуЗа інформацією відділу комунікації поліції Київської області ГУНП в Київській області, у селі Стайки Ржищівського ОТГ, під час сварки між 30-річним сином та 52-річною матір’ю, жінці було завдано численні травми та забиття, в результаті яких вона згодом померла.

На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Обухівського районного управління поліції. Встановлено, що між рідними людьми відбулася сварка, під час якої чоловік почав бити матір . Лікарі діагностували у жінки численні травми та забиття та запропонували госпіталізацію, від якої потерпіла категорично відмовилась.

Через декілька годин сусіди знову зателефонували до поліції та повідомили, що жінка померла.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місце знаходження зловмисника. Він переховувався на горищі одного з будинків села. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

© Головне управління Національної поліції в Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора