A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 19.02.2021 10:17
Кількість переглядів: 1376

18 лютого 2021 року відбулося чергове (02) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 17 з 19 членів виконкому.

Дане засідання розпочалося зі святкових вітань на честь директора комунального підприємства «Ржищівська служба благоустрою та ритуальних послуг» Тетяни Сікаленко. Міський голова Крістіна Чорненька від імені колективу та членів виконавчого комітету привітала керівника підприємства, яке займається благоустроєм громади, з Днем народження, подякувала за багаторічну сумлінну працю та побажала іменинниці усіляких гараздів.

Далі роботу розпочав виконавчий комітет. На другому черговому засіданні було розглянуто 27 питань.

Члени виконавчого комітету розглянули проекти, що стосувалися захисту прав дітей (деякі питання виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім'ї, про надання дозволу на вчинення нотаріальних дій тощо), надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам Ржищівської міської ТГ, сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, призначення усіх видів соціальних допомог, субсидій та пільг, організації роботи щодо обліку дітей дошкільного та шкільного віку Ржищівської міської територіальної громади.

Встановлено тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами на території с.Стайки, створено комісії з питань приймання-передачі майна комунальної власності. Частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ.

Всі проекти розглянуто, рішення схвалено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора