Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Флеш-моб «Попередній запис на прийом та дистанційні послуги Фонду»

Дата: 26.02.2021 13:55
Кількість переглядів: 365

26 лютого 2021 року головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №10 Леся Таран провела флеш-моб «Попередній запис на прийом та дистанційні послуги Фонду» для кагарличан.

Фото без описуЛеся Таран розповіла громадянам  про попередній запис на прийом для вирішення нагальних питань та постійно діючу «гарячу телефонну лінію» за номером телефону 6-12-65; можливості веб-поталу Пенсійного Фонду, СМС-інформування, сучасні електронні послуги Фонду («Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка», «Автоматичне призначення пенсії», мобільний застосунок «Пенсійний фонд»). Окрім того, фахівець Фонду повідомила  кагарличанам про початок всеукраїнської роз’яснювально-інформаційної кампанії EUkraina, яка розкриває практичний зміст євроінтеграції, базові європейські цінності і ті переваги та можливості, що з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС.

Також всім бажаючим учасникам заходу було роздано інформаційні матеріали та запропоновано підписатися на сторінки «Пенсійники Кагарличчини» та «Пенсійний фонд Київської області» у соціальній мережі Facebook, завдяки яким можна дізнатися найновіші та найактуальніші новини від ПФУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора