A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відповідь на ЕП/1-2021 (вх.№ С.189.5)" Щодо відновлення роботи відділку поліції в м.Ржищів"

Дата: 16.03.2021 13:53
Кількість переглядів: 640

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Щодо відновлення роботи відділку поліції в м.Ржищів

Відповідь на ЕП/1-2021 (вх.№ С.189.5)" Щодо відновлення роботи відділку поліції в м.Ржищів"

 

Виконавчим комітетом Ржищівської міської ради Київської області розглянуто електронну петицію щодо відновлення роботи відділку поліції в м.Ржищів.

Повідомляємо, що відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Керівництво громади та депутатський корпус стурбовані проблемою відсутності у м. Ржищів повноцінного відділення поліції. В межах чинного законодавства виконавчим комітетом Ржищівської міської ради Київської області неодноразово піднімалось питання щодо недопущення закриття відділення, відновлення його роботи та пошук інших можливих варіантів роботи Національної поліції в м. Ржищів та селах Ржищівської ОТГ. Були направлені звернення до керівників поліції різних рівнів, зокрема, лист начальнику ГУ НП в Київській області Ценову Д.М. від 12.09.2018 року № 02-14-/221, лист Голові національної поліції України Клименку І.В. від 26.06.2020 року № 8-Р від депутата Київської облради Кузьменка Р.О., лист Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України №К-1112/12/4/03-2020 та інші, проходили персональні зустрічі з керівництвом поліції області та України в 2019 та 2020 році.

Лише в цьому році з даного питання  надіслано кілька листів від імені депутатів Ржищівської міської ради, зокрема,  лист від депутата міської ради Подгорного М.Ф., на який отримано відповідь від 26.01.2021 року № 903/109/20/01 від начальника управління превентивної діяльності головного управління національної поліції в Київській області Б.Беруса, звернення депутатів Дідиченка В.В. та Подгорного М.Ф. до головного управління національної поліції в Київській області, на який отримано відповідь №649/109/01/12,2021 від начальника управління А.Нєбитова.

У липні 2020 року, на запрошення керівництва міста, у Ржищівському міському будинку культури відбулась відкрита зустріч жителів міста з начальником головного управління поліції у Київській області. Міською владою вживаються всі необхідні заходи щодо відновлення поліції.

Громада постійно інформується про роботу міськвиконкому та ради з усіх питань, в тому числі і щодо відділення поліції. Були неодноразові публікації на сторінках соціальних мереж та на офіційному сайті громади.

 Щодо висвітлення інформації у газеті «Ржищівський вінок» повідомляємо, що дане видання не відноситься до комунальної власності, і публікація тих чи інших новин та інформації відбувається на розсуд колективу газети та у відповідності до редакційної політики видання. У тому випадку, якщо редакція газети зацікавиться цим питанням, ми готові надати будь-яку наявну у нас інформацію щодо даного питання.

Для розуміння позиції національної поліції України з питання відділення поліції у Ржищеві додаємо копію останнього листа–відповіді на звернення депутатів Ржищівської міської ради.

 

 

Міський голова                                                        Крістіна ЧОРНЕНЬКА

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора