A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 19.03.2021 10:15
Кількість переглядів: 652

Фото без опису18 березня 2021 року відбулося чергове (04) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 15 з 19 членів виконкому.

На засіданні було розглянуто 17 проєктів. Зокрема, про надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам Ржищівської міської ТГ, сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, призначення усіх видів соціальних допомог, субсидій та пільг, про затвердження переліку та вартості послуг, що надаються КП «Ржищівська служба благоустрою та ритуальних послуг», створено постійну комісію з питань безоплатного прийняття в комунальну власність Ржищівської міської територіальної громади майна від КНП Кагарлицької міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ.

Особливу увагу члени виконкому приділили питанням, що стосувалися захисту прав дітей (надання статусу дитини-сироти, надання дозволу на вчинення правочину з нерухомістю та ін.). Доповідач Тетяна Потапенко, начальник служби у справах дітей та сім’ї, надала обгрунтовані пояснення по кожному проєкту. Варто зазначити, що питання захисту прав дітей завжди були пріоритетними. На засіданнях виконавчого комітету вони завжди розглядаються у першу чергу, а у разі потреби невідкладного розгляду, засідання скликається терміново. Звичайно, зі створенням громади роботи у працівників служби побільшало, але, тісно співпрацюючи зі старостами сіл, вони добре володіють ситуацією в цілому по громаді та по кожному населеному пункті окремо щодо сімей з дітьми та їхніх потреб. Тому всім, кому стали відомі будь-які факти щодо неналежного догляду за дітьми або ж про складну ситуацію, яка виникла у сім’ї, де виховуються діти, просимо звертатися безпосередньо до служби у справах дітей та сім’ї виконачого комітету Ржищівської міської ради для вчасного реагування та надання необхідної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора