A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

16 березня голова Ржищівської громади Крістіна Чорненька разом з начальником УСЗН Ржищівської міської ради Наталією Плоскою відвідали Гребені, Стрітівку та Стайки з робочим візитом

Дата: 22.03.2021 13:21
Кількість переглядів: 630

Фото без описуЖителі Гребенів зверталися з проханнями ремонту доріг та бідкалися, що в криницях зникає вода. Обговорювали наповнення бюджету, роботу поштового відділення й Гребенівського музею імені Каліновського.

До начальника УСЗН Наталії Плоскої жителі села зверталися з питаннями оформлення допомоги людям з інвалідністю.

У Стайках Крістіна Іванівна з працівниками сільської ради та будинку культури обговорювали необхідність відновлення роботи хореографічного гуртка, адже як зазначила директор Будинку культури Наталія Щетініна, у селі є все необхідне – і танцклас, і сценічні костюми, і душові, а найголовніше – багато охочих займатися хореографією дітей. Але наразі не знайшли спеціаліста, який би очолив хореографічний гурток. Жителі Стайок звернулися до голови громади з особистими питаннями: розповідали про необхідність будівництва відбійника на дорозі, адже іноді автомобілі з’їжджають з дороги і потрапляють прямо у двір, ламаючи огорожу. Також жителі Стайок звернулися з проханням заасфальтувати дорогу. Звернулися жителі і з питанням відновлення роботи громадської організації човнярів «Вал-Стайки» у селі. Зараз постає проблема території, яку займає станція, адже люди хвилюються, що колишній цегельний завод заборонить доступ до місця стоянки човнів.

У Стрітівці люди звернулися з проханням підсипати дорогу по вулиці Героїв Трипілля, адже після снігопадів і дощів вона перетворилася в багно і потребує капітального ремонту. Запитували люди і про підвищення пенсій, зверталися стосовно вуличного освітлення та стихійних сміттєзвалищ, благоустрою села.

Староста села Олег Колосовський розповів Крістіні Іванівні про стан доріг, транспортне сполучення з центром громади, а також у напрямку столиці. Обговорили і про дозвілля для молоді: спортивні майданчики та гуртки, роботу дитячого садочка та педагогічного фахового коледжу кобзарського мистецтва.

«Спілкування з жителями сіл нашої громади допомагає нам окреслювати реальну картину потреб людей – жителі розповідають про ті проблеми, які тяжіли над ними роками. Важливо, щоб люди розуміли – одразу у всіх селах громади зробити все, що не робилося десятиліттями - неможливо. Тому що як і в кожній родині є бюджет, так і в громади – є бюджет, відповідно до якого ми плануємо проєкти, а люди допомагають визначити пріоритетні завдання. Я впевнена, що спільними зусиллями нам обов’язково вдасться покращити життя людей і зміцнити нашу громаду», - підсумувала виїзний прийом Крістіна Чорненька.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора