A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

До уваги керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності та фізичних осіб-підприємців, які використовують працю найманих працівників

Дата: 20.04.2021 11:29
Кількість переглядів: 843

Фото без описуОднією із складових ефективної роботи з профілактики виробничого травматизму є належна підготовка, навчання та підвищення кваліфікації працівників з питань охорони праці.

Звертаємо увагу всіх суб’єктів господарювання незалежно від форми власності та видів діяльності про необхідність проходження навчання з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників у процесі трудової діяльності,  відповідно до вимог Закону України «Про охорону праці» (ст. 18. «Навчання з питань охорони праці») та «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» НПАОП 0.00-4.12-05, затвердженого наказом Держкомітету України з нагляду за охороною праці 26 січня 2005 р. № 15.

     Управління соціального захисту населення Ржищівської міської ради доводить до відома керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, розташованих на території міста та об’єднаної територіальної громади фізичних осіб -  підприємців, які використовують працю найманих працівників про початок формування груп для проходження  навчання та перевірки знань з питань охорони праці та пожежної безпеки.

     Для прийняття участі в навчанні запрошуються керівники та відповідальні працівники підприємств з охорони праці, керівники новостворених підприємств, фізичні особи  - підприємці, які використовують найману працю та не пройшли навчання з охорони праці та ті кому потрібно пройти повторне навчання (3 роки).

     По закінченню курсу, слухачам, які успішно здадуть іспит, будуть видані посвідчення відповідного зразка.

     Заявки для участі можна надсилати до 01.09.2021 року на електронну адресу управління соціального захисту населення Ржищівської міської ради на електронну адресу: rjuszn@ukr.net  або  novak69_v@ukr.net

 

Контактний телефон: (04573) 2-14-40 або моб.: 050-207-79-04

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора