A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Долучайтесь до проекту «Крила», який впроваджує Всеукраїнська благодійна організація «КОНВІКТУС УКРАЇНА» в партнерстві з Інститутом Пакт та за підтримки  Уряду Канади.

Дата: 22.04.2021 08:33
Кількість переглядів: 526

Фото без описуЗапрошуємо жінок із Баришівської, Васильківської, Ржищівської, Узинської територіальних громад та міста Обухова Київської області стати учасницями проєкту «Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки» (Крила)

 «Крила» - унікальний економічний проєкт для розвитку та розкриття потенціалу жінок. Він дає змогу пройти мотиваційну програму «Майстерня можливостей» для  досягнення своїх життєвих цілей та покращення якості життя, допомогає посилити  особисті та професійні компетенції для працевлаштування чи розвитку підприємництва.

Курс «Майстерня Можливостей» - це індивідуальні та групові зустрічі один раз на тиждень, де жінки будуть працювати над власними ресурсами та цілями, вчитись новому, отримати нові важливі навички. Після проходження курсу Майстерні, буде можливість на конкурсній основі отримати початковий ресурс для реалізації бізнес-ідей та початковий ресурс для самозайнятості.

Критерії щодо участі: жінки від 18 років, непрацевлаштовані, або ті, які мають нестійку, сезонну занятість, мають бажання розвиватися та готові реалізовувати свої мрії.

Відбір учасниць до програми буде проходити шляхом індивідуальної бесіди із місцевими координаторками. Набір триває до 30.04.2021 року.

Заняття розпочнуться після травневих свят та стабілізації ситуації з захворюваністю на коронавірусну інфекцію. Участь у всіх заходах проекту є безкоштовною.

 

Детальнішу інформацію жінки можуть отримати за телефонами:

 

Баришівській ТГ - Лілія Гук - 097 217 11 93, convictus.liliia@gmail.com.  

Васильківська ТГ та Узинська ТГ – Юлія Козак – 098 930 92 91, yulcha2000@gmail.com .

Ржищівська ТГ – Євгенія Дергачьова  - 097 953 24 40 , ev-12@ukr.net.

Місто Обухів – Наталія Решетова – 095 407 58 48 reshetova.natalija@gmail.com.

 

З питань співпраці та отримання додаткової інформації  звертайтесь до менеджерки проекту у ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» Юлії Царевської - 044 4637869. juliastarry@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора