A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО БЕЗПЕЧНОГО ПРОВЕДЕННЯ ВЕЛИКОДНЯ

Дата: 26.04.2021 15:09
Кількість переглядів: 444

Фото без описуЗа статистикою, випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Багаторічний аналіз пожеж дає підстави стверджувати, що основною причиною їх виникнення є людська необережність.
Тому під час святкування Великодня необхідно пам’ятати основні правила пожежної безпеки:

Шановні громадяни! Під час приготування пасхальних страв не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації печей, газових та електроприладів. У жодному разі не слід залишати їх ввімкненими на період своєї відсутності. Під час освячення паски подбайте про те, щоб запалена свічка не торкалася поліетилену або плетеного великоднього кошика. підв’язуйте міцно хустину та збирайте волосся, аби на нього не потрапив вогонь свічки при нахилі голови. Підв’язуйте міцно хустину та збирайте волосся, аби на нього не потрапив вогонь свічки при нахилі голови. Під свічкою тримайте шматок паперу чи тканини, аби через гарячий віск ви не смикнули рукою та не впустили свічку на одяг. 

Не підпускайте малолітніх дітей до відкритого вогню, навіть якщо це маленький вогонь священної свічки. Ні в якому разі не перекривайте шляхи евакуації.

Залишені без нагляду церковні атрибути є однією з найпоширеніших причин вининкення пожеж під час святкування Великодня.

Тож аби свята пройшли без надзвичайних пригод Кагарлицький районний сектор ГУ ДСНС України у Київській області звертається до священнослужителів і Вірян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки!

У разі виявлення пожежі негайно повідомте про це до Служби порятунку за номером 101. Назвіть точну адресу і своє прізвище, повідомте про наявність людей в зоні пожежі. Приступіть до гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння та евакуації людей і матеріальних цінностей.

 Ще раз звертаємось до всіх городян: будьте вкрай обережні у поводженні з вогнем, дотримуйтесь правил безпеки для власного блага.

Провідний фахівець Кагарлицького РС ГУ ДСНС України у Київській області Владислав Секрет



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора