A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Дата: 28.04.2021 09:25
Кількість переглядів: 738

Щорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу з метою привернення уваги суспільства та влади до проблем безпеки людини на виробництві та смертності працівників на робочому місці відзначають Всесвітній День охорони праці.

Міжнародна організація праці (МОП) започаткувала відзначення всесвітнього дня охорони праці і офіційно вперше це відбулося у 2003 році. 

Наша держава підтримала цю ініціативу і відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 № 685/2006 визначила 28 квітня, як День охорони праці в Україні.

У 2021 році МОП акцентує увагу на важливості зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР) і рекомендувала цьогоріч провести всесвітній день ОП під гаслом:  «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи - Інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

Фото без описуЗ цієї нагоди 27 квітня в конференц-залі Ржищівського будинку культури було проведено зустріч за круглим столом представників підприємств, установ, закладів міста – відповідальних осіб за охорону праці з  в. о. начальника Обухівського відділення управління виконавчої дирекції ФСС України у Київській області  Коломієць Т. П., першим заступником міського голови Терещенком Ю. Г. Також до заходу приєднався головний технічний керівник ТОВ «Київський центр аудиту» Шевченком О. М.

Учасники заходу в дружній атмосфері обговорили питання як у нинішніх умовах запобігати виробничим ризикам, зміцнювати систему безпеки виробництва та обмінялись набутим досвідом у сфері охорони праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора