A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Перший заступник міського голови Юрій Терещенко спільно зі старостою с.Стайки Олексієм Терещенком провели зустріч з представниками громадської організації "Стайки-Вал"

Дата: 28.04.2021 09:32
Кількість переглядів: 1216

Фото без описуПерший заступник міського голови Юрій Терещенко спільно зі старостою с.Стайки Олексієм Терещенком провели зустріч з представниками громадської організації "Стайки-Вал", які на території села Стайки Ржищівської ОТГ мають човни та займаються любительською риболовлею.

За довгий час люди встановили сейфи та інші металеві споруди (МАФи) для зберігання човнів і вже більше 10 років не можуть офіційно оформити свої ділянки, щоб увійти в законне русло та мати гарантії подальшої діяльності.

Нажаль, ні районна адміністрація, ні колишня сільська рада не змогла вирішити питання що хвилює близько 70 членів цієї організації та їх родини.

На зустрічі було окреслено ряд першочергових заходів, що необхідно здійснити для вирішення проблеми. Надано відповідні рекомендації та визначено поетапний план наступних спільних дій.

Є ряд складностей, які унеможливлюють негайне вирішення питання, але сподіваємось що спільними зусиллями громади Стайок та керівництва Ржищівської ОТГ вихід буде знайдено і стайчани зможуть вирішити питання стоянки своїх човнів, організації човнової станції та благоустрою прилеглих територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора