A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛАСЯ 8 (ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІД 28.04.2021р.

Дата: 29.04.2021 13:42
Кількість переглядів: 897

Фото без опису28 квітня депутати зібралися на 8 (позачергову) сесію Ржищівської міської ради. На порядку денному 2 питання, які були підтримані:

1. Проект рішення «Про внесення змін до рішення Ржищівської міської ради від 24.12.2020 року №41-03-08 “Про бюджет Ржищівської міської територіальної громади Київської області на 2021 рік”», згідно якого було виділено кошти на:

- 700 000 грн. на ремонт харчоблока в Ржищівському ліцеї «Лідер». Опорні заклади громади, мають можливість на участь в обласній програмі, згідно умов якої за кошти місцевого бюджету необхідно провести ремонтні роботи, а за кошти обласного бюджету надається сучасне обладнання для харчоблоку. В минулому році вже кухонне обладнання доставлено, а тепер потрібно виконати і місцевій владі свої зобов’язання;

- 30 000 грн. на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ в селах Гребені та Стайки. По мірі можливостей бюджету подібні роботи будуть проводитися і в інших населених пунктах. Звертаємо увагу на те, що згідно вимог чинного законодавства кожне домогосподарство має укласти договір на вивезення сміття;

- 53 000 грн. для придбання обладнання для вільного доступу пацієнтів з інвалідністю у приміщенні поліклініки. Національна служба здоров’я Украіни з цього року висунула додаткові вимоги до закладів медицини, а саме приміщення медичного закладу має бути облаштовано необхідним обладнанням для вільного переміщення людей з інвалідністю.

2. Проєкт рішення «Про припинення ВАТ «СТАЙКИ-КЕРАМІК» права постійного користування земельною ділянкою» - депутати Ржищівської міської ради підтримали рішення щодо припинення права постійного користування на земельну ділянку в с. Стайки площею 9.6 га за ВАТ "Стайки -Керамік". Причиною прийняття даного рішення стало те, що довгий час територія колишнього цегельного заводу не використовується належним чином, крім того за даними Державної податкової служби існує податковий борг по сплаті за землю в розмірі більше 230 тис. гривень. Прийняття даного рішення дасть можливість спонукати власників ВАТ "Стайки - Керамік" до належного оформлення землі на праві оренди та сплати своїх боргових зобов'язань. Дякуємо депутатам, які підтримали даний проект рішення. Це черговий крок до наведення порядку у сфері плати за землю на території Ржищівіської ОТГ.

Відео сесії та протоколи поіменного голосування: https://rzhyshivska-gromada.gov.ua/news/1619502607/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора