Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 07.05.2021 15:24
Кількість переглядів: 422

Фото без описуВосьме та дев’яте травня – важливі для кожного українця дати, адже саме цими днями ми вшановуємо пам’ять жертв Другої світової війни та відзначаємо День Перемоги над нацизмом.
Друга світова війна – це трагедія, що забрала мільйони життів. Офіційно втрати України склали 10 млн осіб, але всі ми знаємо, що ця цифра набагато більша, адже війна понівечила долю кожної української родини.

Єдине, що ми можемо зробити для наших захисників, які полягли за свою Батьківщину – це пам’ятати про ту страшну війну, про їх героїзм та хоробрість, молитися за Царство Небесне тих, хто віддав життя у тій запеклій боротьбі. Не забуваймо про тих, хто був висланий у концтабори, загинув після війни та тих, хто був депортований. Пам’ятаймо про відважних воїнів, що захищали нашу землю та об’єдналися заради нашої Батьківщини – України. Особливо сьогодні, коли наші хлопці на сході держави знову виборюють свободу і мир для нас. Ми не маємо права, не повинні забути якою ціною нам це дається.

Дякую ветеранам, тиловикам за їх подвиг, що подолали нацизм та захистили нас. Це було надзвичайно важким випробуванням для усіх. Низький вам уклін!

Кажуть, без минулого немає майбутнього. Тому не випадковим є гасло «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Ми перемогли тоді – у грізному 1945 році. І ми обов’язково переможемо сьогодні.

Будьмо ж гідними великої слави наших захисників.

З Днем Перемоги!

З повагою - голова Ржищівської ТГ

Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора