A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Тематичні наметові таборівки для молоді Київщини

Дата: 24.05.2021 09:38
Кількість переглядів: 475

Фото без описуДо уваги молодих людей та тих хто працює з молоддю. Можливо цікаво провести дозвілля та отримати позитивний досвід та нові форми роботи. Обласний центр планує проведення тематичних наметових таборівок для молоді Київщини.

Проекти проводяться для учасників з числа представників клубів військово-патріотичного виховання, інститутів громадянського суспільства, членів молодіжних рад області (у віковій категорії від 16 до 35 років) і молодіжних працівників (у віковій категорії від 18 років).

Заходи відбудуться на території Циблівської територіальної громади Бориспільського району Київської області в умовах наметового табору.

Дати проведення таборівок:

31 травня – 04 червня 2021 року «Школа виживання»;

07 червня – 10 червня 2021 року «Молодь в громаді»;

10 червня – 13 червня 2021 року «Тримай форму».

Програмами заходів передбачені активності, інформаційно-навчальні тренінги та спеціальні заняття.

Організатори забезпечують трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку, харчування учасників і проживання (туристичний килимок і намет).

Для участі у таборівці, за відповідною тематикою, необхідно:

  • заповнити електронну анкету до 27 травня 2021 року «Школа виживання» (для представників ІГС (національно-патріотичне спрямування, молодіжна робота, здоровий спосіб життя, туризм тощо), активної молоді) https://forms.gle/gPynBVQZor9ztKgj9 ;
  • заповнити електронну анкету до 03 червня 2021 року «Молодь в громаді» (для представників молодіжних рад та активної молоді) https://forms.gle/cszvFg3YoVEFq6zn7 ;
  • заповнити електронну анкету до 06 червня 2021 року «Тримай форму» (для молодіжних працівників та спеціалістів, які працюють з молоддю) https://forms.gle/UKAjozYT1UM4V8rz8 .

Детальна інформація про захід буде повідомлена кожному учаснику особисто після відбору. Для учасників, котрі не досягли 18-річного віку, необхідно обов’язково мати дозвіл батьків чи осіб, що їх замінюють, на участь у наметовій таборівці.

Контактні особи:

Назарук Світлана (097) 772-77-04,

Андрій Михайлов (097) 746-94-07


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора