A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ БЛАГОДІЙНОГО МАРАФОНУ

Дата: 24.05.2021 15:11
Кількість переглядів: 894

22 травня 2021 року в актовій залі міської ради відбулася зустріч організаторів Благодійного забігу »Марафон Життя» з волонтерами.
Благодійний забіг »Марафон Життя» відбудеться у місті Ржищеві 6 червня 2021 РОКУ на підтримку дітей з особливими потребами та інвалідністю. Хочемо подякувати всім, хто зареєструвався та відгукнувся допомогти провести в нашому місті добру справу. Зареєструвалося 40 осіб - це діти, молоді люди, викладачі, спортсмени і просто жителі нашої громади.

Волонтерів називають по-різному, але всі знають, що волонтер - це людина, що допомагає сусідам, співвітчизникам та людям, які потребують допомоги .Волонтери працюють в школах, лікарнях, бібліотеках, при захисті навколишнього середовища - всюди. Ось і сьогодні відбувся розподіл обов'язків по локаціям між волонтерами, які зареєструвалися, щоб допомогти в проведенні «Марафону Життя». Це пункти гідрації, де волонтери будуть давати бігунам воду і фрукти, це і технічне забезпечення, це і допомога поліції по напрямку руху, це і допомога в організації дітей на дитячій локації.

Приходь, дивись, вболівай, допомагай!!!

Більше інформації про захід тут: https://fb.me/e/OixTZysX

За інформацією відділу молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора