A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Ррятувальники Кагарлицького РС ГУ ДСНС України у Київській області, провели спеціальне об’єктове тренування на території ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей»

Дата: 26.05.2021 09:05
Кількість переглядів: 519

Фото без опису24 травня 2021 року  відповідно план-графіку проведення спеціальних об’єктових навчань та тренувань з питань цивільного захисту, рятувальники Кагарлицького РС ГУ ДСНС України у Київській області, провели спеціальне об’єктове тренування на території ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей», розташованого за адресою: Київська обл., м. Ржищів, вул. Соборна 110.  

Темою проведення даного об’єктового тренування було: «Дії персоналу працівників ліцею при евакуації людей з приміщень та гасіння умовної пожежі». Перед початком тренувань, проводився протипожежний інструктаж персоналу, були нагадані правила користування первинними засобами пожежогасіння.

Крім цього фахівці ДСНС виступили перед дітьми та розповіли про порядок дій під час евакуації, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі, недбалість при використанні різноманітних обігрівальних приладів, правила поводження при виявленні вибухонебезпечних приладів. Дітям нагадали телефони екстрених служб та вручили  інформаційні листівки з питань безпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора