A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Фахівцями служби цивільного захисту було здійснено обстеження захисної споруди цивільного захисту ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей».

Дата: 26.05.2021 09:08
Кількість переглядів: 492

Фото без опису24 лютого фахівцями служби цивільного захисту спільно з начальником відділу з питань діяльності правоохоронних органів оборонної та мобілізаційної роботи і цивільного захисту виконавчого комітету Ржищівської міської ради та інженером з охорони праці ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» було здійснено обстеження захисної споруди цивільного захисту ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей».

Під час огляду рятувальники звернули увагу на забезпечення вільного доступу до захисної споруди, встановлені таблички з позначенням захисної споруди, систем вентиляції і водопостачання, освітлення та забезпечення первинними засобами пожежогасіння. За результатами обстеження були складені акти оцінки стану готовності захисної споруди цивільного захисту та з балансоутримувачем захисної споруди обговорено недоліки, виявлені під час огляду, й надано рекомендації щодо їх усунення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора