A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ГРЕБЕНІ

Дата: 24.05.2021 14:35
Кількість переглядів: 1951

Фото без опису22 травня відзначається як день перенесення мощей святого Миколая Чудотворця. Саме в цей прекрасний день наше мальовниче село Гребені святкувало День народження.

Село наше - квітуче і красиве, але справжньою окрасою його є люди. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми відчуваємо себе єдиною родиною. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.

В цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, мудрі поради батька.

Святковим Богослужінням, яке звершував протиієрей Богдан Синиця розпочалося святкування!

На свято завітали міський голова Крістіна Чорненька, депутат Київської обласної ради Руслан Кузьменко, начальник відділу культури і туризму Олена Пасека, директор ПОСП «Дніпро» с.Стайки Анатолій Ворона, директор ТОВ «Расавка» м.Ржищів Анатолій Шевчук, староста сіл Б.Щучинка та Уляники Галина Гриб, староста с.Стрітівка Олег Колосовський, які привітали жителів та гостей села.

Голова громади підкреслила, що щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал.

Після теплих слів привітань та побажань гості передали подарунки діткам дитячого садка, ювілярам, молодому подружжю та родинам, в яких народилися діти!

Від імені жителів села висловлюємо подяку депутату Київської обласної ради Руслану Кузьменку за фінансову підтримку святкування Дня села та подарунки для дитячого садочка, директору ПОСП «Дніпро» Анатолію Вороні за подарунки ювілярам, молодому подружжю та родинам, в яких народилися дітки, директору ТОВ «Расавка» Анатолію Шевчуку за подаровану газонокосарку для Гребенівської філії опорного закладу освіти «Ржищівська гімназія «Гармонія» та подарунки ювілярам.

Свято продовжилось святковим концертом та веселими забавами. У центрі села була організована фотовиставка, де були представлені фотографії односельців, кожен з яких залишив свій внесок в історію та розбудову села.

Присутніх пригощали юшкою, пловом, варениками та пиріжками. Окремо дякуємо сусідам із села Юшки за активну участь та підтримку.

Розвагою для наймолодших гостів свята стали аніматори, солодка вата, стрибки на батутах. Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Добро віддячується добром. Тож робімо добрі вчинки, допомагаємо один одному.

І куди б не закинула нас доля, не забуваймо про своє рідне село!

Інфо: староста сіл Гребені та Юшки Олена Полковниченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора