A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

31 ТРАВНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТЮТЮНОПАЛІННЯМ

Дата: 31.05.2021 14:26
Кількість переглядів: 454

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням встановлений у 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я та відзначається щорічно 31 травня. В цей день по всіх країнах проходять антитютюнові акції.

Основна мета відзначення Всесвітнього дня без тютюну – захистити теперішнє та майбутнє покоління не тільки від руйнівних наслідків для здоров’я, пов’язаних з тютюном, але також і від соціальних, екологічних та економічних наслідків вживання тютюну.

В Україні палить близько 11,5 млн осіб, з них — 9,1 млн чоловіків та 2,5 млн жінок. Приблизно третина населення у віці від 18 до 25 років — є постійними курцями. Більш, як половина всіх курців свою першу сигарету викурили у віці до 12 років.

Напередодні, 30 травня 2021 року , молодь міста зібралась на площі біля Будинку культури на флешмоб «Ми проти паління, ми здорове покоління».

До вільного мікрофону підходили молоді люди з навчальних закладів міста, а саме: Ржищівського будівельного технікуму та Ржищівського індустріально -педагогічного фахового коледжу, висловлюючи свої думки та поради тим хто палить, наводячі жахливі факти про паління та його шкоду.

Потім висловлювали свої думки місцеві жителі громади. Флешмоб закінчився танцювальною композицією від cтудії сучасного танцю Body flight під керівництвом Ірини Рогозовець. До флешмобу приєднувалися всі бажаючі, але обов’язкова умова, хто не палить.

Дякую всім хто долучився до організації та проведення акції. Будьте здорові.

Начальник відділу молоді та спорту

Оксана АКУТІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора