A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ У СЕЛАХ ГРУШІВ ТА ВЕДМЕДІВКА РЖИЩИІВСЬКОЇ ТГ

Дата: 11.06.2021 13:55
Кількість переглядів: 1143

Фото без опису9 червня відбувся виїзд Ржищівського міського територіального центру соціального обслуговування в села Грушів та Ведмедівка. Під час виїзду працівники терцентру постійно займаються виявленням громадян, які потребують допомоги, проводять роз'яснювальну роботу серед населення щодо роботи відділень територіального центру.

Директор та соціальний робітник села відвідали домівки підопічних, вивчили потреби, з'ясували проблемні питання. Медична сестра територіального центру провела індивідуальні бесіди, консультації та виміряла артеріальний тиск.

В приміщенні будинку культури перукар терцентру надавала безкоштовні перукарські послуги для людей похилого віку, також відвідала домівки підопічних, які не в змозі були прийти самостійно.

Соціальному робітнику села була передана гуманітарна допомога, отримана від Благодійного фонду "Олива" (памперси та гігієнічні прокладки) для підопічних, які перебувають на обліку в територіальному центрі. Такі виїзди покращують надання соціальних послуг та підвищують їх якість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора