A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ДНЕМ МІСТА

Дата: 20.06.2021 08:30
Кількість переглядів: 378

Шановні ржищівчани та гості міста!
Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості за наше місто і поваги до вас, вітаю усіх із Днем заснування Ржищева, який цього року святкує 870-у річницю!

В історії нашого древнього Ржищева є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів.

Усі досягнення, якими багате місто, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі ржищівчани!

Тож дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще: і представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати місто та громаду. У цей непростий для нашої держави час, коли триває неоголошена війна на сході країни й та йде боротьба з пандемією коронавірусу, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Відзначаючи День народження міста, я хочу подякувати нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають послуги місцевим жителям. Дякую медичним працівникам, які в період карантину і реформ відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я мешканців громади. Вдячність і освітянам, які навчають та виховують майбутнє нашого міста і країни. Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Ржищева.

Дуже приємно відзначити, що наше місто стало чистішим та охайнішим і завдяки працівникам з благоустрою, і завдяки вам, шановні жителі, які впорядковують території навколо своїх домівок і підприємств. Це підтверджує, що ми одна родина, яка любить свій спільний дім, своє місто.

Дорогі ржищівчани!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, від імені всіх працівників міської ради та від себе особисто вітаю всіх з Днем міста і бажаю мирного неба, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій. Бажаю палкого патріотизму, бо це почуття – то є повага до свого ближнього, то є безмежна любов до свого міста, де ти народився та живеш.

Бажаю всім невичерпної енергії, творчого натхнення, життєвих гараздів. Нехай у нашому місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожній родині – затишок, мир, любов та добро!

Хай квітне наш рідний Ржищів!

З повагою

Крістіна ЧОРНЕНЬКА, міський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора