A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Дата: 23.06.2021 09:55
Кількість переглядів: 536

Фото без описуМинає 80 років найбільш трагічної дати в історії нашого народу 22 червня 1941 року - день віроломного вторгнення фашитських військ на територію України.
Традиційно цього року 22 червня в м.Ржищів та селах Ржищівської міської територіальної громади з нагоди Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні відбулися траурні мітинги біля пам’ятників загиблим воїнам та закатованих фашистами місцевих жителів в ході яких відбулись церемонії покладання квітів та хвилина мовчання за участі першого заступника міського голови Юрія Терещенка та керівництва населених пунктів Ржищівської громади, дітей війни та працівників виконавчого комітету.

У Ржищівському міському територіальному центрі відбувся тематичний захід, година пам'яті – зустріч дітей війни за участі членів ради ветеранів міста, що відбувся за підтримки Ржищівського заводу продтоварів та його керівника Володимира Донця та ФОП Тетяни Дзюби.

Також делеговане представництво відвідали Бориса Дегтярьова, дитину війни, місцевого поета і художника, який присвятив своє творче надбання рідному місту та патріотичному вихованню молоді.

В КЗ «Ржищівська публічна бібліотека» та філіях до Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні відбулись книжкові та фотовиставки, інформаційні ролики.

Інфо: відділ культури



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора