A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКИЙ ПУНКТ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ОТРИМАВ НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ!

Дата: 26.06.2021 08:49
Кількість переглядів: 970

Фото без описуЯк зазначає на своїй сторінці у facebook депутат Київської обласної ради Руслан Кузьменко, для екстреної медичної допомоги Київщини придбано нові автомобілі.

Ржищівський постійний пункт базування Обухівської станції екстреної медичної допомоги також отримав новий автомобіль для виїздів на виклики.

Київською обласною радою у співпраці з Київською обласною державною адміністрацією було придбано для екстреної медичної допомоги Київщини 48 сучасних автомобілів, ще 42 авто придбано коштом держбюджету. Серед цих автівок є і реанімобілі. Раніше вже було придбано 20 автівок. Наразі на Київщині працює 120 автомобілів екстреної служби, а загалом придбано нових - 110. Таким чином оновлено близько 95% автопарку, що повинно значно покращити надання послуг.

Комплектація нового автомобілю екстреної вражає: апарат ЕКГ з функцією дефібрилятора, пристрій для нагрівання розчинів (що дуже актуально взимку), зволожувач повітря, шини різних видів, і навіть надувні, для транспортування хворих, візки для транспортування хворого у сидячому та лежачому положеннях, сумки екстреної допомоги та для розчинів, кисневі балони, мішки АМБУ для дорослих і дітей, автоматичні відсмоктувачі, тонометри і багато всього іншого.

Пацієнти зможуть отримати кисень при низькій сатурації. Апарат ЕКГ може працювати і в автоматичному, і в ручному режимах. Прямо в дорозі буде зчитуватися кардіограма, і, за потреби, апарат може сам застосувати дефібрилятор або попередити про таку необхідність медпрацівника.

Автомобілі повністю укомплектовані так, щоб у медпрацівника було більше можливостей зберегти життя пацієнта.

В реанімобілях присутні апарати штучної вентиляції легень, які допоможуть у випадку, коли людина непритомна чи в комі.

Щиро сподіваємося, що це придбання допоможе зберегти і врятувати більше життів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора