A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

МОЛОДІЖНІ АКТИВІСТИ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЗАХОДІ ДО ДНЯ МОЛОДІ

Дата: 28.06.2021 09:05
Кількість переглядів: 456

Фото без опису25 червня 2021 року всі дороги вели до міста Бучі, а саме: до Пластового вишкільного центру, де зібралася молодь Київщини на святкування обласного свята до Дня Молоді, під гаслом «Молодіжна політика. Київщина. Децентралізація».

На святування прибули активісти, партнери, друзі, котрі долучені до молодіжного руху та національно-патріотичного виховання на Київщині. На присутніх чекали круті партнерські знайомства, інтерактивні локації, розіграши, призи та подарунки. Всі разом створювали картину молоді Київщини.

Молодь Київщини привітав з прийдешнім святом голова Київської обласної державної адміністрації – Дмитро Володін та нагородив Премією голови за внесок в розвиток молоді Київщини кращих представників молоді.

Ржищівську громаду представляла Анна Лозиченко та Андрій Бичан, які є студентами Стрітівського коледжу кобзарського мистецтва, які також всіх присутніх вітали грою на бандурі та українськими народними піснями. Також в скаді делегації від міста Ржищева була присутня Ірина Стратійчук, яка є головою студентського самоврядування Ржищівського гуманітарного фахового коледжу. Вона сказала: «Свято подарувало тільки позитивні емоції, які спонукають нас, молодь, до реалізації цікавих проектів в нашій громаді» .

За інформацією відділу молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора