Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 07.07.2021 14:00
Кількість переглядів: 873

Фото без опису05 липня 2021 року, під головуванням міського голови Крістіни Чорненької відбулося позачергове (10) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 18 членів виконкому.

На порядку денному було два проєкти, які потребували термінового вирішення. Зокрема, проєкт рішення «Про створення комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», який було схвалено одноголосно. Також члени виконкому своїм рішенням надали дозвіл особі на перепоховання останків родича.

З метою затвердження протоколу засідання новоствореної комісії, та враховуючи терміновість і важливість даного питання, на 6 липня також призначено позачергове засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора