A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ГОЛОВА КОДА ВАСИЛЬ ВОЛОДІН ПРЕДСТАВИВ НОВОГО ГОЛОВУ ОБУХІВСЬКОЇ РДА ОЛЕКСАНДРА ГОМОНА

Дата: 09.07.2021 08:12
Кількість переглядів: 943

Фото без опису7 липня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін представив новопризначеного голову Обухівської РДА Олександра ГОМОНА.

У нараді взяли участь перший заступник голови КОДА Дмитро Назаренко, голова районної ради Антон Карманов, депутати обласної та районної ради, представники правоохоронних органів та керівники територіальних громад району.

Олександр ГОМОН у своєму виступі подякував за довіру вже вдруге на територіі Обухівщини, і підкреслив, що серед головних звершень – злагоджена співпраця з районною радою та територіальними громадами району навіть в умовах режиму надзвичайної ситуації під назвою COVID -19.

Як результат – Обухівський район впевнено і стабільно увійшов в першу п’ятірку лідерів Київської області.

«Але тим не менш першочерговим є питання завершення децентралізації в районі, та ліквідації адміністративних одиниць. Пріоритетним завданням залишається безпека, спокій та захист наших громадян, тому я дякую за співпрацю і розраховую на подальшу плідну, злагоджену роботу правоохоронних органів – Національної поліції, прокуратури, Служби безпеки України та суду. Вже буквально с завтрашнього дня і до кінця місяця ми разом розпочинаємо об’їзд територіальних громад. Нам є над чим працювати кожного дня. Вважаю, що тільки наша спільна праця дасть змогу реалізувати поставлені перед нами цілі та завдання», – зазначив голова Обухівської районної державноі адміністраціі Олександр ГОМОН.

Василь Володін окреслив першочергові завдання, та наголосив на необхідності забезпечення законності, сприянні залученню інвестицій, виконанні в районі програми Президента «Велике будівництво».

За матеріалами прес-служби Обухівської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора