A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕЛЕГАЦІЯ ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ ВІДВІДАЛА РЖИЩІВСЬКУ МТГ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

Дата: 21.07.2021 15:52
Кількість переглядів: 1078

20 липня до Ржищева з робочим візитом прибула делегація на чолі з головою Обухівської районної державної адміністрації Олександром Гомоном та головою райради Антоном Кармановим. Метою зустрічі було налагодження ділових стосунків, пошук шляхів та напрямків співпраці, а також визначення основних проблем сьогодення громади та можливостей їх успішного вирішення.

Під час засідання, участь у якому взяли керівники структурних підрозділів Ржищівського міськвиконкому, міський голова Крістіна Чорненька надала загальну інформацію про Ржищівську громаду та озвучила найбільш актуальні проблеми. В ході зустрічі обговорили питання, які турбують жителів громади у сфері медицини, освіти, культури, діяльності комунальних підприємств, тощо. На нараді були присутні представники поліції, прокуратури та служби порятунку, які доповіли про свою діяльність у межах компетенції, піднімалися питання дотримання правопорядку, превентивної діяльності серед молоді, особливості обслуговування даної території. Обговорювали також шляхи наповнення бюджету, покращення логістики у межах громади та інші важливі питання.

Керівники району виявили зацікавленість у співпраці, надали пропозиції та рекомендації щодо вирішення порушених питань та запевнили у своїй всебічній підтримці.

Виїзна частина наради включала в себе ознайомлення з роботою місцевого підприємства – Ржищівською кондитерською фабрикою, а також відвідуванням однієї з туристичних локацій громади - глемпінг «Шатро» у с.Уляники.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора