A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НЕЗАБАРОМ РОЗПОЧНЕТЬСЯ РЕМОНТ ДОРІГ НА ТЕРИТОРІЇ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 29.07.2021 11:50
Кількість переглядів: 1344

Фото без опису28 липня перший заступник міського голови Юрій Терещенко зустрівся з представником підрядника, разом з яким вони оглянули дороги на території Ржищівської МТГ, де планується проведення ремонтних робіт. Отож, ремонтні роботи заплановано провести на наступних ділянках:

1. Вул. Лесі Українки у с.Гребені - продовження проекту, розпочатого в минулому році. Буде виконано близько 1600 кв.м дороги. Одна з найбільш густонаселених вулиць Гребенів, де ніколи не було твердого покриття.

2. Вул. Василя Путаненка у с.Кузьминці - від перехрестя біля магазину в напрямку заводу буде заасфальтовано 1520 кв.м. Це перший етап робіт на цій вулиці, який реалізовується після об'єднання громад. Вулиця має велику протяжність, і роботи за один раз виконати важко, так як це потребує великий об'єм коштів. Зараз - перший етап, далі роботи буде продовжено або в другому півріччі, або в наступному році- в залежності від фінансової ситуації.

3. Ремонт доріг по вулицях міста Ржищів:

Адмірала Петренка (великі ями в напрямку заводу продтоварів та набережної), Київський Шлях( ями від мосту до сміттєзвалища) , Джерельна (частина дороги від АЗС), Солов'їна ( ями від перехрестя біля магазину "Пролісок" до кам'яного хреста), Будівельників (усунення ямковості), Тараса Шевченка (ями від гуманітарного коледжа до РІПТ), Льва Толстого ( примикання до Соборної, біля автостанції), Радіаторна (примикання до Соборної, поворот на 1 Травня, частково усунення ямковості по вулиці в напрямку заводу "Новопак СВ"), Володимира Маяковського (усунення ямковості по маршруту руху міського автобуса), Богдана Хмельницького (усунення ямковості по провулку від магазину ФОП Редько в напрямку до підстанції), Ярмаркова (усунення ямковості на ділянці, суміжній з ринком ).

Загальна площа робіт 700-800 кв.м. Звертаємо увагу, що буде виконано ремонт не всієї вулиці з даного списку, а лише найбільш важливих ділянок, що забезпечують транспортну доступність. Основна мета - усунення критичної ямковості.

Роботи розпочнуться орієнтовно з 2 серпня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора