A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПРОЄКТ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОГО ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ

Дата: 30.07.2021 09:56
Кількість переглядів: 1327

Фото без опису29 липня у залі засідань виконавчого комітету Ржищівської міської ради відбулася презентація проєкту енергоефективного вуличного освітлення на території Ржищівської ТГ за участі старост сіл, керівників комунальних підприємств, працівників міськвиконкому. Запрошені гості і експерти: представник компанії "Енергетична Агенція "АЛЬТЕРНАТИВА" Сергій Льовкін та консультант з впровадження проєктів Артур Чередніченко.

Мова йшла про порядок залучення коштів для реалізації муніципальних проєктів, про перспективи співпраці з міжнародною фінансовою організацією NEFCO.

Перший заступник міського голови Юрій Терещенко відмітив, що питання модернізації вуличного освітлення є актуальним для всієї України, і Ржищівська громада, зокрема місто Ржищів, не є винятком. А також повідомив, що перші кроки у впровадженні проєкту вже зробленно за допомогою старост та працівників наших комунальних підприємств, зібрано інформацію для опрацювання фахівцями, проведено організаційні та підготовчі заходи. юристам надано доручення на приведення у відповідність документів та укладання угод про співпрацю.

Проведений захід дав змогу побачити, як грамотно підходити до питання енергоефективності, проводити енергоаудит, обговорення результатів, економічні прорахунки, альтернативи, врахування думки громади міста тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора