Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У БУЧІ ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ "РЕФОРМА ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ"

Дата: 13.08.2021 21:12
Кількість переглядів: 1037

Фото без опису13 серпня у місті Буча відбувся регіональний форум " Реформа шкільного харчування", участь у якому взяли перший заступник міського голови Юрій Терещенко та начальник відділу освіти Надія Горбенко. Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством економіки України та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів провели регіональний форум за участі першої леді України Олени Зеленської. Відбулася конструктивна розмова з питань шкільного харчування, зокрема: "Реформа шкільного харчування. Складові та єдине бачення", "Нові норми харчування", "Публічні закупівлі. Якісний і проєктний підхід" тощо. Родзинкою форуму стала практична частина, під час якої фахівці Національної асоціації громадського харчування приготували повноцінний денний раціон із 7 страв на 600 осіб за 45 хвилин.

За словами начальника відділу освіти Надії Горбенко, у навчальних закладах нашої громади реформа шкільного харчування вже розпочалася. Навчальні заклади розробляють нове меню згідно нових норм харчування і з першого вересня в меню будуть значні зміни. Два навчальні заклади мають сучасні харчоблоки, які дозволяють приготувати якісну і здорову їжу.

Щиро сподіваємося, що таким обладнанням у недалекому майбутньому будуть забезпечені всі навчальні заклади нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора