A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩЕВІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО СПОРТУ

Дата: 14.09.2021 13:39
Кількість переглядів: 510

Фото без описуЩорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.
З нагоди цього свята 10 вересня 2021 на стадіоні ДЮСШ відділу освіти відбулося спортивно розважальне свято, в якому взяли участь учні дев'яти загальноосвітніх навчальних закладів та студенти чотирьох закладів освіти різних рівнів акредитації нашої громади .

В рамках проведення спортивного свята відбулася комбінована естафета, яка складалася з 6 етапів. Всі мали змогу пострибати на мячі, підтягнутися на лаві, побігати у мішку, випробувати себе на влучнічть та проявити свою швидкість.

Перед початком естафети для всіх присутніх Марина Усиченко, координаторка соціального проекту «Активні парки-локації здорової України» в рамках програми Президента «Здорова Україна» провела ранковий флешмоб. Свій майстер-клас продемонстрував присутнім на заході танцювальний колектив "BODY FLIGHT", керівник Ірина Рогозовець. Для цікавих селфі та групових фото була підготовлена фотозона вихованцями будинку дитячої та юнацької творчості (в.о.директора Надія Терещенко). Своїм співом гостей вітала Катя Матвієнко.

В ході свята юні спортсмени мали змогу позмагатися в перетягуванні канату,пограти в бадмінтон, пострибати на скакалці. Перед присутніми виступили вихованці гуртка з вільної боротьби (тренер Михайло Хозлу).

Всіх присутніх привітала зі святом начальник відділу молоді та сорту Оксана Акутіна, передала найкращі вітання від міського голови Крістіни Чорненької, нагородила всі команди Дипломами та вручила солодкі подарунки - печиво Ржищівської кондитерської фабрики.

Слова вдячності висловлюємо ведучим - студенткам Комунального закладу Київської обласної ради «Ржищівський гуманітарний фаховий коледж»Дарії Загородній та Юлії Козелецькій. Окремі слова подяки хочемо висловити директору ДЮСШ Олександру Коношенку за підготовку міського стадіону та сприяння у проведенні заходу.

Займайтеся спортом і фізичною культурою, зміцнюйте здоров’я, розвивайте волю чи просто ведіть активний спосіб життя. Це допоможе Вам досягати всіх цілей!

Відділ молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора