A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У КОДА ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА АДМІНІСТРАТОРІВ ЦНАП

Дата: 14.09.2021 13:44
Кількість переглядів: 604

Фото без описуУ святковий календар нашої держави нещодавно додалося нове професійне свято - День адміністратора центрів надання адміністративних послуг, яке щорічно відзначатиметься 6 вересня. Чимала кількість мешканців Ржищівської МТГ щодня звертається до працівників ЦНАПу Ржищівської міської ради та отримує якісне обслуговування.

З нагоди відзначення 9-ї річниці створення мережі ЦНАП 10 вересня у Київській обласній державній адміністрації відбулися урочистості, на які було запрошено і працівників нашого Центру. Цього дня заслужену відзнаку отримала адміністратор Ржищівського ЦНАП Світлана СМОЛЯР.

Щиро вітаємо весь колектив на чолі з начальником Центру Світланою Поповою та бажаємо не зупинятися на досягнутому, відповідати найвищим стандартам в роботі та успішно розвиватися! Добра вам, злагоди, щастя, міцного здоров’я, творчої наснаги і професійного зростання!

Найближчим часом у ЦНАП Ржищівської МТГ будуть надаватися послуги щодо реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора