A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДА ЗУСТРІЧАЛА ФАКЕЛЬНУ ЕСТАФЕТУ "ВСЕСВІТНІЙ БІГ ЗАРАДИ ГАРМОНІЇ"

Дата: 14.09.2021 13:46
Кількість переглядів: 464

Фото без опису11 вересня Ржищівська громада зустрічала факельну естафету «Всесвітній біг заради гармонії» – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі з 1987 року у понад 100 країнах світу. В Україні Всесвітній біг миру заради гармонії проводиться вже 30 років з метою налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни. За цей час його учасники подолали близько 55000 км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримали понад 380 000 наших співвітчизників.

Дана естафета урочисто стартувала 11 вересня 2021 року, в День фізичної культури і спорту та Європейського тижня спорту у Києві, і фінішуватиме у м. Херсон 18 вересня 2021 року, з нагоди 243-ої річниці заснування міста. Загальна довжина естафети понад 650 кілометрів, шлях пройде теренами Київської,Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Херсонської областей України. До складу команди входять учасники з різних куточків України - це любителі бігу, які у повсякденному житті займаються різними справами, однак знаходять можливість частину свого часу й енергії віддавати естафеті, оскільки відчувають і глибоко вірять, що ці зусилля насправді зміцнюють дружбу між людьми, сприяють становленню гармонічних відносин між державами і народами.

Спортсменів гостинно зустріли начальник відділу молоді та спорту Оксана Акутіна, народний ансамбль танцю «Дивосвіт» (керівник Тетяна Дудич) та Анна Шевченко. Віце-пезидент марафонської команди «Всесвітній біг заради гармонії» Євген Фурс вручив спортсменам Ржищівської ДЮСШ пам'ятні медалі з нагоди 30-ї річниці незалежності України та створення їхньої організації.

Гості також відвідали еспозицію музею образотворчого мистецтва ім.Івана-Валенина Задорожнього та переглянули відеофільм про місто Ржищів у міському Будинку культури.

За інформацією відділу молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора