A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НОВИНИ ЦНАП: ДОСТАВЛЕНО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИДАЧІ ВОДІЙСЬКИХ ДОКУМЕНТІВ ТА РЕЄСТРАЦІЇ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

Дата: 05.10.2021 13:05
Кількість переглядів: 541

Фото без описуСьогодні ЦНАП Ржищівської МТГ отримав обладнання для видачі водійських документів та реєстрації транспортних засобів. Наступний етап: мають приїхати спеціалісти, які установлять це обладнання та необхідне програмне забезпечення.

Паралельно триває процес укладання договорів з Головним сервісним центром МВС щодо організації співробітництва у сфері надання адміністративних послуг. Далі адміністратори пройдуть навчання, отримають доступ до Єдиного державного реєстру транспортних засобів й кваліфіковані сертифікати відкритих ключів.

«По завершенню усіх цих процедур наш ЦНАП розпочне процес реєстрації транспортних засобів та видачі водійських посвідчень. Про початок роботи ми повідомимо окремо»,- розповіла начальник ЦНАП Светлана Попова.

Обладнання для оформлення та видачі паспортних документів вже доставлено та встановлено у ЦНАПі Ржищівської міської ради. Триває процес укладання договорів з Державною міграційною службою, в результаті підписання якого адміністратори отримають доступ до Єдиного державного демографічного реєстру. Для підключення ЦНАПу до реєстру використовується захищений канал передачі даних Національної системи конфіденційного зв'язку. Тривають роботи щодо підключення цього каналу.

«Планується стажування адміністраторів ЦНАП, що працюватимуть в відомчій інформаційній системі ДМС. Ми повідомимо жителів Ржищівської громади окремо про початок прийому документів для оформлення та видачі паспортів»,- пояснила Світлана Валеріївна.

Джерело: Газета Ржищівської ОТГ "Ржищівський вінок"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора