A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩЕВІ ВІДБУЛИСЯ УСТАНОВЧІ ЗБОРИ ГО "ДОРОГИ ВИНА ТА СМАКІВ КИЇВЩИНИ"

Дата: 05.10.2021 13:08
Кількість переглядів: 1798

Фото без опису3 жовтня у Ржищеві на базі "Ресторану щасливих подій" (ПП Альона Ярко) відбулися установчі збори громадської організації "Дороги вина та смаків Київщини", участь у якому взяв перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Учасники заходу - підприємці, які займаються виробництвом крафтових виробів на теренах Київщини, що мають велику привабливість для туристів: екологічно чисті продукти харчування, вино, мед, риба, сири та багато іншого. Також участь взяли представники департаменту культури та туризму КОДА , турагентства, гіди, організатори туристичних маршрутів. Серед інших учасників - Олена Мотузенко,президент ГС «Національна еногастрономічна туристична мережа «Дороги вина та смаку України».

Учасники заходу познайомились з Ржищівською МТГ та мали можливість відвідати кілька туристично привабливих місць нашої громади. Під час офіційної частини було прийнято ряд рішеннь щодо створення громадської спілки, затверджено статут та обрано керівні органи.

Отже, підприємці нашої громади мають можливість активно долучитися до цієї спілки, що, в свою чергу, допоможе нам розвивати туристичні послуги на території МТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора