A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

28 жовтня святкувала 95-річчя жителька села Яблунівка Парасковія Кравченко

Дата: 28.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 880

Фото без опису28 жовтня голова Ржищівської громади Крістіна Чорненька, староста Любов Нековаль, соціальний працівник Оксана Неженець, учасниці ансамблю «Яблунька» завітали привітати з 95-річчям жительку села Яблунівка Парасковію Кравченко.

Крістіна Іванівна побажала іменинниці бадьрого настрою і здоров’я, а ще зауважила, що коли діти так люблять своїх батьків і дбають про них, як у сім’ї Парасковії Данилівни про неї турбуються рідні, то значить життя прожите не даремно - діти виросли хорошими людьми і це найкращий подарунок долі. У іменинниці справді турботлива родина – має дві доньки, троє онуків і двоє довгожданих правнуків.

Квіти, побажання, подарунки - у Парасковії Данилівни від цього навернулися щемливі сльози і вона щиро подякувала за увагу. Учасниці гурту «Яблунька» привітали ювілярку піснею про рідне село, а також журливими та веселими українськими піснями, а вона в свої 95 років з натхненням декламувала поезію та заспівала жартівливу українську пісню.

Донька іменинниці запросила усіх до святкового столу й від душі подякувала за увагу до мами, зазначивши, що в такому солідному віці людям найбільше треба знати, що їх пам’ятають, поважають та люблять.

Життя прожити не поле перейти. А от гідно його прожити, вдається не кожному. Парасковія Данилівна пережила найстрашніші роки— голодомор, війну, розруху. Не на словах знає, як воно працювати до сьомого поту й не отримувати зарплатні, надіятись лише на власні сили, а не чекати «з моря погоди». І попри всі випробування життя, залишатися справжньою Людиною. Многії літа іменинниці та її рідним!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора