A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 28.10.2021 16:30
Кількість переглядів: 452

Фото без опису28 жовтня у Ржищівській громаді відбувся цикл заходів на відзначення 77-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

Делегація на чолі із головою Ржищівської громади Крістіною Чорненькою, у складі працівників виконкому, Ржищівського територіального центру соціального обслуговування та членів ради ветеранів вшанували героїчний подвиг і жертовність Українського народу у Другій світовій війні та поклали квіти на могилу загиблих воїнів в парку ім. Т.Г. Шевченка.

В кожному селі Ржищівської територіальної громади працівники культури разом з односельчанами та старостами сіл поклали квіти на братські могили та вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих, які не шкодували себе, рятуючи рідну землю.

В сільських закладах культури, публічній бібліотеці та її філіях були презентовані тематичні книжкові виставки, проведено години пам’яті.

Бібліотекарі та культпрацівники села Балико – Щучинка провели для учнів сільської школи виховну годину «Книга пам'яті України розповідає...» в музеї меморіального комплексу «Букринський плацдарм». Для всіх присутніх директор музею провела тематичну екскурсію.

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій рідній землі.

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора