A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ

Дата: 19.11.2021 16:38
Кількість переглядів: 670

Фото без описуРЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ – визначна й героїчна сторінка нашого недавнього минулого, але найважливіше, про що маємо пам’ятати та що усвідомлювати як обов’язок, – вона дала українцям можливість самим вирішувати, якою буде Україна завтра, куди вона прямує. На Майдані українці відстояли основні громадянські права та свободи, які кожному дають змогу самореалізації відповідно до його прагнень.

Напередодні Дня Революції Гідності - 19 листопада Голова Ржищівської міської ради Крістіна ЧОРНЕНЬКА разом із делегацією в яку увійшли: заступник голови, старости сіл, депутати, начальники відділів та головні спеціалісти виконавчого комітету Ржищівської міської ради - вшанували хвилиною мовчання Героїв України та поклали квіти до Пам’ятника Героям Небесної Сотні у м. Ржищів.

В селах Ржищівської громади працівники культури на чолі із старостами сіл віддали шану та уквітчали пам’ятники та меморіали загиблих воїнів, схиливши голови, пам’ятаючи і дякуючи тим, хто віддав власне життя за гідну свободу українців. В бібліотеках та музеях громади проведено години пам'яті, тематичні виставки та інші заходи до дня Гідності та Свободи.

16 листопада у Ржищівському музеї образотворчого мистецтва ім. І.-В. Задорожного відбулася онлайн- презентація картини сучасного київського художника Андрія Куцаченка. Зміст на полотні картини присвячений подіям листопада 2013 року, а саме Революції Гідності.

Пам’ятаємо і наших загиблих земляків:

старшого сержанта збройних сил України Гладченка Юрія Володимировича (с.Панікарча) та сержанта збройних сил України Путаненка Василя Миколайовича (с.Кузьминці)

Всі вони віддали життя за незалежну Україну і пам’ять про їх подвиг назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна слава, вічна пам`ять героям.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора