A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 18.11.2021 16:41
Кількість переглядів: 440

Фото без опису18 листопада 2021 року відбулося чергове (18) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 17 членів виконкому.

Перед початком засідання голова Ржищівської громади Крістіна Чорненька від імені виконавчого комітету привітала з ювілейним Днем народження ветерана місцевого самоврядування, а нині активного члена організації ради ветеранів міста Ржищів - Кривошей Ольгу Іванівну, та вручила їй Подяку за багаторічну сумлінну працю, небайдужість, вагомий особистий внесок у розвиток і зміцнення ветеранського руху та активну громадську позицію. До вітань приєдналися також голова ради ветеранів Лариса Миколаївна Моргун та члени виконавчого комітету.

Далі члени виконавчого комітету розпочали своє чергове засідання, де було розглянуто 23 проєкти рішень основного порядку денного та 6 додаткових.

Рішеннями виконавчого комітету було затверджено схему організації дорожнього руху по вул. Ярослава Мудрого в м.Ржищеві та надано статус службового житла квартирі у с.Пії, де проживатиме сімейний лікар. Члени виконкому погодили надання матеріальної (фінансової) допомоги 6 громадянам Ржищівської міської ТГ, а також розглянули питання, що стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ, а саме: присвоєння поштової адреси нерухомому майну, надання дозволу на виготовлення будівельних паспортів, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами та ін. Всі рішення схвалено.

Наступне чергове засідання виконавчого комітету відбудеться 16 грудня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора