A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОНЛАЙН КОНКУРСІВ ДО ДНЯ СТУДЕНТА!

Дата: 17.11.2021 16:42
Кількість переглядів: 374

Фото без описуСтудентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. Адже це чи не єдині «безтурботні» моменти людського життя, коли можна мріяти і здійснювати мрії, робити божевільні вчинки, знаходити нових друзів і навіть кохання…

Не можна забувати і про навчання, яке протікає досить жваво: пари, цікаві викладачі, нові друзі, сесія, практика, курсова робота. І все було б чудово, якби стипендії вистачало на цілий місяць!

Студентське життя не обмежується навчальними аудиторіями, і після занять студенти мають можливість творчого росту, веселого відпочинку. Кожен день у студента – це нова історія, яка залишає вагомий слід у житті і надовго закарбовується в пам’яті. І це справді так.

Не зважаючи на карантин, студенти наших закладів брали участь в онлайн конкурсах. Ми мали можливість визначити переможців конкурсу відеороликів та фотоконкурсу за онлайн голосуванням. За бажанням, учасники конкурсу надали свої фото та відеороботи, які були розміщено на платформі ФБ «Ржищівський міськвиконком» та офіційному сайті Ржищівської МТГ.

Під час проведення відкритого онлайн голосування, за кількістю набраних голосів, було визначено перможців фотоконкурсу «Студентське життя. Яке воно?»:

  • У номінації «фото» - перемогу здобула фоторобота №1 (191 лайк) - Ржищівський індустріально-педагогічний фаховий коледж;
  • У номінації «фотоколаж» - робота №14 (146 лайків) - Ржищівський гуманітарний фаховий коледж.

За рішенням незалежного журі додатково було відзначено дві роботи- №15 (Ржищівський фаховий коледж будівництва та економіки) та роботу №16 (Стрітівський педагогічний фаховий коледж кобзарського мистецтва).

Під час проведення відкритого онлайн голосування, за кількістю набраних голосів переможцем конкурсу відеороликів «Сучасний student» стала робота №5 (341 лайк) Ржищівського гуманітарного фахового коледжу.

Переможців конкурсів буде відзначено дипломами та цінними подарунками.

Щиро вітаємо наше студенство - активних, незалежних, творчих та креативних - зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора