A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЮРІЙ ТЕРЕЩЕНКО: ПРО СЕСІЮ ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 26.11.2021 14:30
Кількість переглядів: 1125

23 листопада відбулася сесія Обухівської районної ради. Депутат Обухівської районої ради Юрій Терещенко повідомив про ключові питання, які розглядалися районними депутатами.

Юрій Терещенко: «Розглянуто невідкладні питання, що стосуються життя Обухівського району, а саме:

- Корегування тарифів на теплову енергію, ii виробництво, транспортування, послуги з постачання теплової енергії i постачання гарячої води Комунальним підприємством «Обухіврайтепломережа";

- Продовження контракту з директором Комунального видавничо-поліграфічного підприємства «Обухівська друкарня» Обухівської районної ради";

- Передача Комунального підприємства «Обухіврайтепломережа» у власність Обухівської місіськохї ради;

- Інші питання повязані з майном громади, аукціонами та орендою приміщень.

Крім того Юрій Григорович зустрівся з головою Обухівської районної державної адміністрації Олександром Гомоном та за дорученням жителів громади та міського голови Крістіни Чорненької передав звернення щодо незадовільної екологічної ситуації в с. Пії повязаної з діяльністью підприємства що займається виготовленням комбікормів. Юрій Григорович пояснив очільнику Обухівщини кричущість ситуації та необхідність якнайшидшого її вирішення. З однієї сторони підприємство діє незаконно, земля не оформленна, дозволів на проведення подібної діяльності не має. З іншої сторони на територію ні перевіряючих, ні представників влади не пускають, пояснень не надають. Роботу проводять вряди-годи коли є потреба, причому тишком. І в цей час навкруги стоїть шалений сморід від якого важко вберегтись. Коли приїздить перпевірка - все тихо діяльності немає.

«Сам особисто зі службової необхідності був у Піях 18 листопада, реально дихати важко, мусиш ховатись і йти в приміщення чи десь подалі. Навіть в примішенні, а ми були в амбулаторії, відчувається неприємний запах. При цьому це підприємство на відстані 200- 300 метрів. І зробити нічого не можливо екологічні служби мовчать, поліція не може прийняти мір - повний колапс. Знаю що депутат обласної ради Руслан Кузьменко теж заернувся до обласної депутатської комісії з питань екології з цього ж питання. Сподіваюсь спільними зусиллями районної влади та обласної влади нам вдастся зупинити недобросовісних підприємців, які в прямому сенсі отруюють життя людей. Потрібні жорсткі міри реагування», - розповів Юрій Григорович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора