A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ГРОМАДИ

Дата: 15.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 386

Фото без опису14 грудня 2021 року в конференцзалі Ржищівського міського будинку культури відбулося перше засідання делегованих представників учнівсько-студентського самоврядування навчальних закладів громади до нового складу Молодіжної ради.

Відповідно до Закону України «Про основні засади молодіжної політики», пункту 13 Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198, Молодіжна рада є консультативно-дорадчим, громадським органом з питань молодіжної політики, покликаний максимально сприяти взаємодії виконавчих органів Ржищівської міської ради та молоді громади, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, проведення інформаційно-навчальної роботи серед молоді та консолідації молодіжного руху громади та Київської області.

Спікерами на засіданні були: голова Молодіжної ради при КОДА, голова Громадської організації "Міст змін" Діана Прідьма та член Молодіжної ради при КОДА , голова Молодіжної ради Васильківської ТГ, керівник ГО "Альянс Добрих Справ"- Іван Кушніренко.

Діана та Іван розповіли присутнім про структуру Молодіжної ради та Типове положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня, про їх повноваження, поділилися своїми напрацюваннями та навели приклади успішних кейсів, реалізованих ними. Далі відбулося інтерактивне спілкування по темі.

З вітальним словом до учасників зібрання звернулася начальник відділу молоді та спорту Оксана Аутіна: “Ми дуже хочемо, аби молодь долучалася до всіх процесів, які відбуваються у громаді, та сподіваємося, що співпраця з представниками молодіжної ради області та учнівсько-студентського самоврядування з інших громад матиме хороші результати. Наша молодь готова отримувати нові знання та досвід. Тож ми щиро сподіваємося на підтримку та нове бачення креативного простору».

За інформацією відділу молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора