A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ

Дата: 15.12.2021 13:48
Кількість переглядів: 336

Фото без описуГоловна мета служби зайнятості – щоб кожен українець мав достойну роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які працюють на розвиток країни.

Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Адже не секрет, що якнайшвидше працевлаштувати безробітного можливо лише у тому випадку, коли в базі даних служби зайнятості наявні актуальні вакансії.

Залученню роботодавців до співпраці передує активна інформаційно-роз'яснювальна робота щодо можливостей задоволення потреб роботодавців у персоналі і щодо соціального значення діяльності служби зайнятості.

Саме з такою метою відбулася робоча зустріч з ФОП Кордак Інною Михайлівною та представниками Ржищівської міської філії Київського обласного центру зайнятості, а саме директором Богданом Пащенко, заступником директора Оленою Коваль та провідним фахівцем Лесею Войтенко.

В ході робочої зустрічі було обговорено ряд нагальних питань та ознайомлено зі спектром послуг, які надає служба зайнятості, а саме:

 - укомплектування вільних робочих місць, в тому числі методом рекрутингу;

- підбір кадрів для виконання інших робіт тимчасового характеру;

- можливості професійного навчання безробітних під конкретні робочі місця, як у навчальних закладах так і безпосередньо на виробництві, та інші.

Значну увагу було приділено електронним сервісам служби зайнятості для роботодавців, а саме: електронна подача звітності; електронний кабінет роботодавця; можливість організації та проведення заходів в режимі он-лайн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора