A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Міні-ярмарок Державної прикордонної служби України

Дата: 16.12.2021 09:26
Кількість переглядів: 330

Фото без описуУ Ржищівській міській філії Київського обласного центру зайнятості 15 грудня 2021 року відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення Державної прикордонної служби України. У заході взяли участь начальник відділу комплектування ДПСУ Анатолій Заречний, інспектор прикордонної служби 2 категорії Анастасія Карпенко та 6 осіб з числа безробітних.

Окрім особливостей та переваг проходження військової служби за контрактом були розглянуті питання грошового, медичного та речового забезпечення контрактників, додаткових пільг та можливості безкоштовного здобуття повної вищої освіти в Національній академії Державної прикордонної служби України.

Полковник підкреслив, що: «Добір кандидатів на військову службу за контрактом здійснюється з числа громадян віком від 18 до 45 років, як чоловіків так і жінок, які вільно володіють українською мовою та мають вищу, професійно-технічну, повну (або базову) загальну середню освіту, а також ті, які пройшли професійно-психологічний відбір та придатні до військової служби за фізичним розвитком і станом здоров'я».

На сьогодні Державна прикордонна служба України має потребу в таких працівниках: водії (категорія В, С, Д, Е), кухар, фельдшер, зв’язківець та інспектори прикордонної служби.

Учасники заходу отримали відповіді на запитання та номери контактних телефонів для індивідуального консультування.

Кого зацікавила пропозиція військової служби за контрактом в Державній прикордонній службі України звертайтесь до Ржищівської міської філії Київського обласного центру зайнятості за номером телефону (04573) 2-15-43 або за адресою: місто Ржищів, вул. Соборна №48а


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора